Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika Deprem Malatya : Son Dakika Haberi Malatya Da Deprem Son Dakika Deprem Haberleri - Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre.

Son Dakika Deprem Malatya : Son Dakika Haberi Malatya Da Deprem Son Dakika Deprem Haberleri - Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre.. Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, deprem malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde gerçekleşti. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. Malatya pütürge'de yaşanan depremin büyüklüğünü kandilli 5.3 şeklinde açıklarken, afad 21.06'da gerçekleşen depremin 5.0 büyüklüğünde olduğunu geçti. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler.

(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. .malatya arguvan'da saat 08:04'te 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Malatya pütürge'de yaşanan depremin büyüklüğünü kandilli 5.3 şeklinde açıklarken, afad 21.06'da gerçekleşen depremin 5.0 büyüklüğünde olduğunu geçti. Home genelson daki̇ka son dakika:

Son Dakika Denizli Nin Ardindan Malatya Da Da Deprem Gundem Haberleri
Son Dakika Denizli Nin Ardindan Malatya Da Da Deprem Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem başta çevre illerde de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Saat 12.37'deki depremin merkez üssü pütürge ilçesi. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi.

Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur.

Saat 11:27'de, malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'da deprem oldu. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin son verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde bir deprem meydana geldi. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya pötürge'de saat 21.06'da 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Saat 12.37'deki depremin merkez üssü pütürge ilçesi. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. 25.06.2021 25 haz 22:11 elazığ'da 763 depremzede daha evlerine kavuştu. En son malatya deprem haberleri anında burada. Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğünde deprem sonrası cnn türk'te açıklama yapan prof.

Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta çevre illerde de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Malatya'nın kale ilçesinde, gece 02.03'te 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Malatya Da Bir Deprem Daha Meydana Geldi Elazig Son Haber Elazig Haber Elazig Son Dakika Haberleri
Malatya Da Bir Deprem Daha Meydana Geldi Elazig Son Haber Elazig Haber Elazig Son Dakika Haberleri from www.elazigsonhaber.com
Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Home genelson daki̇ka son dakika: Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğünde deprem sonrası cnn türk'te açıklama yapan prof. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre. 25.06.2021 25 haz 22:11 elazığ'da 763 depremzede daha evlerine kavuştu. .malatya arguvan'da saat 08:04'te 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem ile ilgili son dakika güncel malatya deprem haberlerini bulabilirsiniz. Deprem başta çevre illerde de hissedildi. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. .malatya arguvan'da saat 08:04'te 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Son dakika deprem haberi… malatya'de depremler meydana gelmeye devam ediyor. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. 26 aralık 2020 son depremler nerede oldu? Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı.

En son malatya deprem haberleri anında burada. 25.06.2021 25 haz 22:11 elazığ'da 763 depremzede daha evlerine kavuştu. Deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Home genelson daki̇ka son dakika: Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor.

Deprem Son Dakika Adiyaman Malatya Erzincan Elazig Son Depremler Gunun Haberleri
Deprem Son Dakika Adiyaman Malatya Erzincan Elazig Son Depremler Gunun Haberleri from i2.cnnturk.com
Malatya pütürge'de yaşanan depremin büyüklüğünü kandilli 5.3 şeklinde açıklarken, afad 21.06'da gerçekleşen depremin 5.0 büyüklüğünde olduğunu geçti. Elazığ ve malatya'da şiddetli deprem! Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi. Malatya'da yaşanan son depremler ise afad ve kandilli sitelerinden güncellenmeye başlandı. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler. İşte kandilli son dakika depremler tablosu.

(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Malatya pütürge'de yaşanan depremin büyüklüğünü kandilli 5.3 şeklinde açıklarken, afad 21.06'da gerçekleşen depremin 5.0 büyüklüğünde olduğunu geçti. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Malatya pötürge'de saat 21.06'da 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. En son malatya deprem haberleri anında burada. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. İşte malatya'dan gelen son dakika deprem haberinin detayları… edinilen son dakika bilgisine göre; Saat 11:27'de, malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberi… malatya'de depremler meydana gelmeye devam ediyor. Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika deprem haberi… malatya'de depremler meydana gelmeye devam ediyor son dakika deprem. Malatya'da yaşanan son depremler ise afad ve kandilli sitelerinden güncellenmeye başlandı.